Gilbjergskolen-Rostgaardsvej-001.JPG
Gilbjergskolen-Rostgaardsvej 4.JPG
Gilbjergskolen-Rostgaardsvej 3.JPG

 15.250.000 kroner  

 for Rostgårdsvej 

Gribskov Kommune har solgt de gamle skolebygninger på Rostgårdsvej i Gilleleje for 15.250.00 kroner. Når eleverne i slutningen af 2020, flytter over i nye klasselokaler på Parkvej, går ombygningen i gang. Det er ejendoms-firmaet Grønnely A/S, der har vundet budrunden, efter at kommunen satte bygningerne til salg - og fik en række tilbud på ejendommene.

 

Gribskov Kommune har solgt bygningerne, som led i ønsket om bygningsoptimering og strategisk byudvikling. Byrådet besluttede i forbindelse med renovering og nybygning af Gilbjergskolen på Parkvej tilbage i 2017, at udskolingen skulle flytte over på Parkvej, så skolen var samlet. Nu er om- og nybygningen af skolen ved at være færdig og bygningerne på Rostgårdsvej blev derfor sat til salg gennem Nordicals erhvervsmæglere.

 

- Vi har fået et pænt antal bud, med en række spændende projekter. Vi har valgt et bud med et rigtigt fint projekt. Jeg er glad for den store interesse for bygningerne, som endnu en gang viser, at Gribskov er en attraktiv kommune at investere i. Jeg er også rigtig glad for, at køber vil ombygge de eksisterende bygninger til boliger og at de vil bevare det arkitektoniske udtryk. Det har været vigtigt for os, at bygningerne ikke kommer til at stå tomme hen og det er derfor dejligt, at Grønnely A/S allerede fra årsskiftet vil være klar til at gå i gang, siger Pernille Søndergård, formand for Udvikling, By og Land,-Udvalget. 

 

52 lejeboliger

Grønnely A/S vil omdanne til omkring 52 lejligheder på 75-100 kvadratmeter med gode fællesområder udendørs og indendørs. 

Grønnely A/S vision er at lave flotte og moderne CO2-venlige lejligheder uden for de store byer, hvor omgivelserne er smukke, og hvor der er højt til himlen. Grønnely A/S vil bygge CO2-venligt, da de udnytter eksisterende bygninger og anvender genvækst, som sikrer et lavt CO2-aftryk.

De nye boliger får en rigtig god beliggenhed centralt i Gilleleje, tæt på både havet, butikker og restauranter. Det bliver lejeboliger, som der er stor efterspørgsel efter. Gribskov er i god vækst og vi har meget at byde på med vores fantastiske natur, fællesskaber og virkelyst – og det får flere og flere øje på, vurderer Pernille Søndergaard.

 

Ejendommen er beliggende på Rostgårdsvej 2 og 5 i Gilleleje. Den ældste del af skolen er beliggende på den vestlige side af vejen og rummer ca. 2.000 kvadratmeter. Den anden del af skolen er på knap 3.000 kvadratmeter. Ombygning til boliger kræver ny lokalplan, som vil komme i høring senere på året.

 

Vi glæder os til at komme i gang med at ombygge den gamle skole og præsentere projektet for byen. Det er vores vision at bygge attraktive moderne boliger i eksisterende bygninger. De gamle bygninger og beliggenheden i Gilleleje er helt fantastisk og vil skabe rammen om et nyt attraktivt boligområde, siger Peder Blak, direktør for Grønnely A/S.