Strandhusene-03_edited.jpg

Dronningmølle: 16 ferielejligheder også til helårsboliger

22. august 2019

Lige siden 16 ferielejligheder blev opført i 2008 på Strandkrogen i Dronningmølle, har det været noget nær umuligt at få dem solgt - eller udlejet til ferieophold. Nu vil Gribskov Kommune sige god for, at lejlighederne også kan sælges som helårsboliger.

UBL-U, byrådets Udvikling, By og Land-Udvalg har sagt god for, at der laves ny lokalplan, så boligerne, Strandhusene, kan sælges til helårsbeboelse. Totalbanken, der ligger med boligerne, hvoraf én er solgt for nylig, har søgt om den ændrede anvendelseerne.

 

Boligerne, der er opført som rækkehusbebyggelse i to rækker i tre plan, er på 160 kvadratmeter - de fire lejligheder for enderne af blokkene er dog 196 kvadratmeter. De sælges fra 3.3 millioner kroner - og Nybolig Elander, der står for salget, venter, at priserne vil være på uændret niveau - også efter byrådets mulige godkendelse af  ansøgningen.

Der er havudsigt over Villingebæk Strandvej fra tagetagen. Umiddelbart nordvest for bebyggelsen ligger 'Lergravssøen', der med Fredskoven, Stejlepladsen og Overdrevet i dag udgør et betydningsfuldt rekreativt område for både beboerne og gæsterne i Dronningmølle.

 

Der er adgang under Villingebæk Strandvej via en gangtunnel, hvorfor der er direkte adgang til både søen, kystlandskabet, havet og én af kommunens mest attraktive badestrande mod nord.

Det har imidlertid været herligheder, der ikke har fristet købere og lejere indtil nu.

1/3