1/1

Venstre: 2019 skal være et handlingens år

27. februar 2019

2019 skal være et handlingens år med et 'Gribskov i udvikling'. Vi skal have gang i alle de kræfter der er borgerne imellem og sammen. Vi skal lægge op til samarbejde mellem foreninger, institutioner, skoler, virksomheder, kommunen og helt almindelige borgere, så vi kan få sat skub i en masse aktiviteter, der gør livet lidt bedre, sjovere og lettere at leve.

Det sagde formand i Gribskov Venstre, Bjarne Pedersen, i sin beretning til generalforsamling, der samlede 70 medlemmer i Gribskovskovhallen.

 

- Det er opgaver som kræver arbejde i både byrådsgruppe og bestyrelse, betonede formanden.

Samarbejde i byrådet

Det kræver også samarbejde i byrådet, hvis vi igen skal få det hele til at hænge fornuftigt sammen, og det startede bestemt ikke godt i 2018, men lad det nu ligge. Det er beskrevet og diskuteret, og vi kan glæde os over, at vores budgetinitiativ har ført til et langt bedre samarbejde i byrådet i andet halvår af 2018.

- Vi er det største parti i byrådet, og selvom vi ikke er en del af konstitueringen skal Venstre føre an i et forsøg på stadigt bedre samarbejde for der er for meget på spil til små politiske drillerier og trakasserier. Vi kan måske være uenige om nogle større ting, men så lad os holde os til dem.

 

Vi skal skabe en grøn og udviklingsorienteret kommune præget af fællesskab, synergi og vækst. Et attraktivt sted, hvor vi gerne vil leve, stifte familie og føle os trygge uanset om vi er børn, unge, voksne eller ældre, sagde Bjarne Pedersen.

.

Tiden er inde til at vi skaber noget nyt for både borgernes og for medarbejdernes skyld. Vi skal finde den politiske, økonomiske og organisatoriske styreform, der kan afløse det vi ved der ikke virker. Vi skal have mere tillid og mere ansvar lagt ind i det samlede forløb og udrydde uhensigtsmæssige og meningsløse bureaukratiske processer, der fylder i det daglige arbejde.

 

Væk med silotænkning, kastebolde og unødvendigt bureaukrati og ind med løsninger, hvor borgerne oplever en sammenhængende indsats. Det skal ikke være borgerne, der står med ansvaret for at få de mange berøringsflader med den offentlige sektor til at hænge sammen, opfordrede Bjarne Pedersen.