1/1

2. marts 2020

Det har ligget hen som 'Annisse Bakker' i en halv snes år, siden det storstilede projekt med boliger syd for Helsinge skulle udvikles, men nu er der udsigt til, at der hurtigt kommer i gang med byggeri - i første omgang af rækkehuse. Efter konkurs i M2 Annisse Bakker A/S har Stensdal Group nu overtaget grunden og går i gang med at udvikle Ammendrup Park-kvarteret. Det bliver i første omgang med 150 rækkehuse samt 100 parcelhus-grunde.

 

Stensdal Group, der har købt den 200.000 kvadratmeter store grund, og nu vil udvikle det, som Helsinge længe har håbet på: rækkehuse og villaer i den skønne, bakkede natur med udsigt over landskabet i Ammendrup, oplyser administrerende direktør Søren Stensdal.

Vi ser så mange muligheder i at udvikle og bygge til unge, familier og seniorer, som vil bo grønt og dejligt og alligevel tæt på alt i Helsinge. Det er ikke rimeligt, at en så attraktiv grund ikke bruges til det, den var tænkt til, da man anlagde kvarteret. Så det gør vi nu noget ved og glæder os til at komme i gang.

Vi har haft en god kontakt med Gribskov Kommune, og har præsenteret fores planer. Området er i byzone, så planen er første spadestik i sommeren 2020 med forventet indflytning i de første boliger i slutningen af 2021, tilføjer Stensdal.

De nye ejere har valgt at skifte navnet til Ammendrup Park, idet der ikke er meget Annisse over området.

 

Attraktive boliger til leje og køb

Det første bliver, ifølge Teknisk projektdirektør i Stensdal Group, Peter Weyhe, at undersøge de behov for boliger, som kommende beboere har.

- Vi starter selvfølgelig med at rydde, så her kan klargøres til byggeri. Men vi går også i gang med at undersøge hvilke boligformer, der vil være mest attraktive til kvarteret. Vi glæder os til at tale med både kommunen og interesserede samarbejdspartnere, som skal hjælpe os med at komme i mål med byggeriet og kvarteret.

 

Vi planlægger at opføre 150 rækkehuse, såvel ejerboliger og til udlejning, ligesom der udstykkes omkring 100 grunde til opførelse af individuelle villaer, siger Peter Weyhe.

Det nye boligkvarter i Helsinge Syd

Ammendrup Park bliver et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge. På den 200.000 kvadratmeter store grund, anlagt i et bakket område med fredede diger og udsigt over landskabet, opføres 150 rækkehuse som både leje- og ejerboliger og udstykkes 100 parcelhusgrunde til individuelle villaer.