20. august 2019

Gribskov Kommune er i færd med at afdække mulighederne for at etablere kulturelle samlings-punkter i Helsinge og Græsted og yderligere samling af administrationen i Helsinge. Der er bevilget op til 500.000 kroner blandt andet til ekstern rådgivning, der vil være klar til politisk behandling i september.

Arbejdet går ud på at lave en rokade, der gør det muligt at flytte de resterende administrative funktioner i Gillelejehuset til Skolegade 43 - Helsinge Bibliotek og Kulturhuset - og bibliotek og kultur til blandt andet Tinghuset.

 

I afdækningsfasen har det hovedsageligt været kommunale embedsmænd, som har arbejdet med afdækning af behov og muligheder. Til understøttelse for denne proces er der entreret med dels en arkitekt fra Box 25 Arkitekter, som har videreudviklet administrationens oplæg til indretning af skole og bibliotek – samt illustreret disse ideer – og dels et firma, der har ekspertise i indretning af biblioteker.

 

Hvis politikerne på baggrund af afdækningen vælger at gå videre, vil der skulle hentes tilbud ind på henholdsvis rådgiver og efterfølgende på at udføre renovererings-arbejde og tilbygning.

Læs også: Rådhus-kabale spreder kulturlivet

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com