Gilleleje-Syd-08_edited.jpg

17. marts 2021

RAMLØSE EN METER NED

En sidsteøjebliks-henvendelse fra Ramløse Lokalråd og et initiativ fra Venstre i byrådets Udvikling, By og Land-Udvalg har tirsdag ført til at udvalget vil begrænse højden på et forestående byggeri i Ramløse Øst, så det ikke kan blive i tre etager.

 

Samtidigt tages godt 65.000 kvadratmeter grundareal ud af lokalplanen, der nu skal fremlægges.

Læs mere HER

1/1

GILLELEJE

16. april 2021

KG3-Konsortiet hvor Gilleleje Brugsforening, er den ene af ejerne, styrer selv hele færdig gørelsen af 'Kanalhuset' i havn. Det sker ovenpå den anden konkurs i et af  hoved-entreprenørens selskaber. Byggeriet ventes færdig før sommer.

GILLELEJE

14. april 2021

Det er de færreste Gilleleje-borgere, der tænker meget på, at ejendommen Svend Henriksens Vej 2 - og i særdeleshed Svend Henriksen, der byggede det i 1873 - har en meget stor historie. Nu er huset fortid - nedrevet for nybyggeri.

GILLELEJE

16. april 2021

Vi savner nok alle sammen at komme ud blandt mennesker, høre god musik og drikke en kold fadøl. Så vi håber at netop det kan lade sig gøre til august. Det siger Morten Ulrik, 'Det Hvide Hus', Gilleleje om til årets koncertbrag.

HELSINGE

14. april 2021

Frederiksborg Amts Avis redaktion i Helsinge flyttede for nogle måneder siden sammen med Ugeposten på Østergade 33, og nu er det lykkedes at finde køber til det tidligere bladhus på Østergade. Salgsprisen er 2.100.000 kroner.

RÅGELEJE

16. april 2021

Et vartegn for Rågeleje i form af et badehus i overstørrelse med velkomst til 'Badehus-kysten' kan skyde op ved den store parkeringsplan sammen med et særligt byskilt. Rågeleje-Udsholt Strand Grundejer-laugs bestyrelse foreslår det.

HELSINGE

18. marts 2021

Det fremgår af forslag til lokalplan, som køberen af arealet, 3G Entreprise A/S, Greve Strand, nu har præsenteret. at der opføres 12 boliger ved Hammerichsvej 4 i Helsinge. Det bliver med den tilføjelse, at facader skal være i lyse farver.

Multibane_01.jpg

BEACHVOLLEY VED

NY MULTIBANE

Den splinternye multibane ved Helsinge-Hallerne frister nu til udendørs aktiviteter. Banen er opført på arealet, hvor Helsinge-badet lå. Nu arbejdes der på, at der også kan laves en beachvolley-bane.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com