1/1

Græsted: Åbent hus når lederen runder 50

24. oktober 2019 kl. 09.30

Lederen af 'Fællesskabernes Hus', Frivilligcenter og Selvhjælp Græsted, Tina Nørgaard, runder 50 år, og lejligheden benyttes til at holde åbent hus fredag 8. november kl. 14-16, og gæsterne både kan ønske både  tillykke og se og høre om de mange tilbud og aktiviteter, der er i huset, som Hun har været leder i knap tre år.

 

Der vil være mulighed for at kigge forbi og se Frivilligcenteret, få sig en snak og bliver klogere på, hvad der sker i huset de forskellige dage samt, hvad der kan hjælpes med.

Det er måske ikke alle, som er klar over, hvor mangfoldige aktiviteterne er. Der eer blandt andet mulighed for hver uge at gå til så forskellige typer af motion/bevægelse som: Tai Chi, Gi Gong, Styrk din krop og Burmesisk selvforsvar.

 

Der findes kreative tilbud med at male, strikke og lave papir kreationer, og slægtsforskere har ttrasvlt i huset.

 

Der er også både kortklub og fællesspisning, kaldet 'Fælles Fredag'. Alt sker med stor vægt på, at der skal være plads til det sociale i gruppen. Der skal hygges og drikkes kaffe og venskaber opstår.

Frivilligcenter og Selvhjælp Græsted rummer også bisiddere, gældsrådgivere, selvhjælpsgrupper, flygtningerådgivning, samtaleterapi ved psykolog/ psykoterapeut og lydavisen til svagtseende.  

Et af de senest tiltag er vores sundhedscafé, som er startet op for at bidrage til at højne sundheden i Gribskov Kommune. Der er både tænkt på forebyggelse såvel som hjælp til kronikere, og pårørende, og er et samarbejde med patientforeninger.

Projektet 'Palles Venner', som skal hjælpe med at forebygge og bryde ensomheden med en følgevenne ordning, er nye skud på aktivitets-stammen.

Alle er velkomne, og vi byder på kaffe og kage.

Læs også: Bytter planter og tøj i Frivilligcenter