1/1

Gilleleje: Åbner døre til nyt friplejehjem

6. maj 2019

OK-Fonden inviterer til åbent hus i det kommende friplejehjem på Bavne Ager  i Gilleleje søndag 12. maj kl. 10-12. Alle er velkomne til at komme og se, hvor langt byggeriet er kommet – og opleve to færdige prøveboliger. 


Friplejehjem, 'Boliger for Livet' og seniorbofællesskaber – byggeri til fælles gavn og glæde i Gilleleje. OK-Fonden skaber moderne boligområde med nye fællesskaber og en helt særlig tryghed

Der skal nytænkning til i byggeriet, når vi bliver flere og flere ældre i Danmark. I OK-Fonden tror vi på, at vi kan finde svarene, når vi sætter mennesket i centrum. Så får vi blik for både den enkeltes og fællesskabets ressourcer, siger OK-Fondens administrerende direktør, Paul Erik Weidemann.

Ved at samle flere typer boliger: Et friplejehjem, fleksible 'Boliger for Livet' og et seniorbofællesskab til en lille bydel, skaber OK-Fonden nye og anderledes muligheder for fælles aktiviteter og samspil.

Beboerne på plejehjemmet får glæde af, at der bliver liv i husets fællesfaciliteter og i området.

Beboerne i Boliger for livet og i seniorbofællesskabet kan benytte sig af plejehjemmets forskellige tilbud, fx café og wellness. Der er mulighed for at blive frivillig. Og bofællerne kan invitere naboerne den anden vej – til aktiviteter i deres fælleshus, fx foredrag eller koncert.

- Kombinationen med senior- og plejeboliger betyder, at vi over tid kan give mennesker mulighed for at blive i deres private bolig livet ud – også hvis man får behov for hjælp og pleje. I plejeboligerne lægger vi afgørende vægt på hjemlighed samtidig med, at vi sikrer, at boligerne er egnede til mennesker med demens, siger Paul Erik Weidemann.

Søndag 12. maj bliver der mulighed for at høre om Jobmuligheder i det kommende friplejehjem, der ventes at åbne til september med 72 boliger.

 

Der fortælles om muligheder for at blive frivillig. Desuden orienteres om muligheden for en bolig i Seniorbofællesskabet Gilleleje, der bygges ved siden af plejehjemmet. Her bliver der 24 andelsboliger.
• OK-Fondens planer for de øvrige byggerier på Bavne Ager

Arrangørerne stiller søndag op med den nye chef for friplejehjemmet, Inge Fjordside,  Paul Erik Weidemann og  Birgit Roswall, formand for Ældre, Social og Sundhed og kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen.

1/3