1/1

Gilleleje: Sokrates Café flytter til Gamle Posthus

22. januar 2019

Sokrates Café er godt i gang med den nye sæson i Gilleleje, hvor møderne i fremtiden holdes i Gilleleje Gamle Posthus. Dermed er der holdt flyttedag fra Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje. Det er første og tredje onsdag i hver måned - og næste mødedag er 4. februar kl. 16.

 

Det er en filosofisk café for alle, der undrer sig over livets små/store spørgsmål. Emner for dialoggruppen kan for eksempel være 'Hvad er et godt liv' og målet er at opnå en følelse af at være blevet beriget med nye tanker til refleksion. Alle er velkomne, uanset baggrund.


Vi stiller selv spørgsmålene, som for eksempel: Hvad er meningen med livet? Hvad er dannelse? Har vi fri vilje? Hvad er lykke? Hvad kan vi vide? Hvem er vi? Hvad er objektivitet? Hvordan får ordene mening? Hvad er kærlighed? Kan man savne noget man aldrig har haft? Hvad er frihed? Bør vi frygte kunstig intelligens? Hvordan skabes retfærdighed?

Det er op til hvert menneske at definere, hvad begreberne betyder for én selv, ligesom det er op til hver enkelt at give sit liv indhold og mening.

Taletid er frivillig og det er gratis at deltage.

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com