Helsinge: Afskedskys fra 'den tossede engel'

1. december 2019

Der var afskedskys til Julemanden søndag fra ‘den tossede engel’ i Helsinge Kirke, hvor dagens juleprogram blev indledt. Englen er den ‘figur’, sognepræst Helena Hauge har skabt - en af de mange initiativer, der har åbnet kirklen mod byen og byen mod kirken. Efter den store adventstid sig julegudstjenesterne er det nemlig slut i embedet i Helsinge.

 

Helena Hauge har fået nyt embedde i Davis Kirken på Østerbro - efter 15 år i Helsinge-Valby. Hun holder sine sidste gudstjenester i Helsinge Kirke søndag 29. december kl. 11.00 og kl. 09.30 i Valby Kirke.

 

1. december var også første advents-søndag, og der var lagt ekstra i kakkelovnen til at flot program i både kirken og på Bytorvet med julemarked med musik, julemand, boder, salg af gløgg, æbleskiver og varm kakao.

 

Udvalgsformand Pernille Søndergaard ønskede glædelig jul som optakt til at byens juletræ blev tændt. Børnene blev heller ikke snydt for den populære uddeling af slikposer til alle med nissehue.

 

Julemarked og juletræstænding var arrangeret af Powerbank og Gadekærbutikkerne, og det er optakt til tre raske handelsuger før jul. 

1/9

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com