04. 0+Torsten_Tom_Finn_Stars.jpg

Helsinge: Aften i selskab med Jæger og Vejslev

25. september 2019

Onsdag 9. oktober kl. 19-21 kan publikum komme i godt selskab med et udvalg af Frank Jægers fineste digte sat i musik af komponisten Tony Vejslev, når Helsinge Bibliotek inviterer til koncertforedrag med den musikalske trio, Tom Frederiksen, Finn Olafsson og Torsten Olafsson.

 

Trioen vil levendegøre Frank Jægers digte og Tony Vejslevs musik. Ved koncerten spiller trioen både kendte og mindre kendte af disse sange og fortæller både muntert og mere alvorligt om Tony Vejslev og Frank Jægers mangeårige kreative samarbejde. 

Tom Frederiksen er en anerkendt fortolker af Frank Jægers tekster, og trioen har lavet nye arrangementer af sangene, som primært guitaristen Finn Olafsson har "klædt på" med sine karakteristiske akustiske guitartemaer. 

 

Komponisten Tony Vejslev satte i alt 31 af ungdomsvennen Frank Jægers fineste digte i musik, flertallet af disse i perioden 1945-1953. 


Mange af sangene er siden blevet folkeeje: Seks af de mest iørefaldende af dem har siden 1974 været repræsenteret i Højskolesangbogen, og flere kendte kunstnere har igennem årene indspillet dem med succés. 

Koncertforedraget foregår som et caféarrangement på Helsinge Bibliotek i Lille Sal onsdag 9. oktober kl. 19.00-21.00. Billetter til koncertforedraget købes HER

1/1