Gribskov: Afviser tilbud på Blistrup Nord

5. december 2019

Det er mod store forventninger i Gribskov Byråd ikke lykkedes at få tilstrækkeligt godt tilbud på bordet ved udbud af Blistrup Nord, hvor et grundareal på 96.939 kvadratmeter har været i udbud. Kommunen har afvist indkomne tilbud.

 

Nu har økonomiudvalget til gengæld besluttet at området sættes til til løbende salg hos mægler med en vejledende pris på 50 kroner pr. kvadratmeter rundareal.

 

Blistrup-borgerne har presset voldsomt på for at få gang i udbud og salg af området, og et par projekter har været lagt på bordet, men det er ikke fulgt op med tilstrækkeligt gode tilbud.

 

Der er mulighed for opførelse af enfamiliehuse, dobbelthuse, rækkehuse eller kædehuse som åben-lav og tæt-lav bebyggelse. Dobbelthuse skal opføres ved, at der bygges over skel, sål det fremstår boliger med karakter af dobbelthuse.

 

Det er mæglerfirmaet Nordicals, der står for det offentlige udbud af arealet, der i sin tid blev købt af daværende Græsted-Gilleleje Kommune for 16 millioner kroner.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com