HELSINGE

Anden etape i gang på Møllebakken 

Anden etape af boligbyggeriet på Møllebakken midt i Helsinge står nu for dørewn. Bygherren MS Development var efter intens tilbudsindhentning valgt LM Byg A/S som entreprenør på i alt 1.900 kvadratmeter byggeri. Det er ikke længe siden, at folkene bag entreprenørfirmaet LM Byg A/S afslørede, at de overtog konkursramte B. Nygaard Sørensen for at føre det videre under navnet BNS med flere af de tidligere medarbejdere om bord.

B. Nyegaard Sørensen endte i konkurs i januar, før sidste del af de almene boliger på stedet kunne færdiggøres MS Development havde også underskrevet kontrakt med BNS om det private byggeri. Det er i alt 4.000 kvadratmeter, der skal opføres, og første del kan snart igangsættes. Det ventes færdigt i foråret 2021. 

– Vi er glade for at have vundet dette projekt og glæder os til at komme i gang med samarbejdet med bygherren, så vi kan få udført et godt projekt, siger Mikkel Baastrup, der sammen med Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i LM Byg A/S, fortsætter i spidsen for BNS.

– B. Nygaard Sørensen har altid været en respekteret entreprenørvirksomhed, og mange viser stor interesse for overtagelsen. Det er tilfredsstillende at vise branchen og medarbejderne, at BNS fortsat er en stærk aktør, når det gælder renovering samt hoved- og totalentreprisemarkedet, lyder det fra direktøren, siger han.
 

– At ci så kort tid efter overtagelsen vinder en totalentreprise, vidner om en stærk position på markedet, vurderer Hans Anker Nielsen.. 

21 ejerboliger
Den tidligere og nuværende BNS-direktør Mikkel Baastrup beretter om en glidende overgang og professionel tilgang fra alle parter efter flere hæsblæsende måneder med både konkurs og genrejsning.

– Vi har haft travlt de seneste to måneder, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med alle folkene i LM Byg. Vi er på kort tid kommet langt og står allerede med et styrket BNS, siger Mikkel Baastrup.

Det nye boligbyggeri kommer til at bestå af 21 ejerboliger, der kendetegnes ved gode dagslysforhold, fleksibel rumindretning og fokus på grønne opholdsarealer. Byggeriet begynder i april og forventes færdigt i foråret 2021. 

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com