1/1

1/1

   BADEHOTEL KLAR I 2021   

Hotelejer Humberto Orsini vil arbejde på at åbne det nye badehotel i Pyramiden og Gilleleje Gamle Rådhus i slutningen af 2021. Det oplyser han ovenpå, at handelen med Gribskov Kommune er faldet endeligt på plads. Købsprisen på 15 millioner kroner er dermed landet i kommunekassen.

 

Vi glæder os utrolig meget til at følge Humberto Orsinis videre arbejde med ejendommen. Der er brug for flere overnatnings-steder i Gribskov Kommune, og projektet vil både være med til at skabe vækst i erhvervslivet og bidrage til vores ambition om at gøre Gilleleje til en af Nordsjællands førende turistdestinationer, siger borgmester Anders Gerner Frost.

 

Humberto Orsini har i forvejen et solidt kendskab til Gilleleje med restaurations- og hoteldrift i mere end 30 år. Han ejer Gilleleje Badehotel længere oppe på kysten ved Hulsøvej. 

 

Vi mener at Gilleleje har udviklet sig enormt positivt over de seneste år og vi vil gerne bidrage til den fremtidige vækst, og vi er overbevist om at hotellet vil komme til at skabe stor merværdi for Gilleleje som helhed og i særdeleshed for de handelsdrivende, siger Humberto Orsini.

 

Vi ønsker at reetablere Gillelejes position som Nordsjællands foretrukne badehotel-destination. Man har jo helt glemt, at da badepensionatstrenden toppede i 1900-tallet var der alene i Gilleleje-området 16 badehoteller og pensionater, tilføjer han.

Læs også: Blæser til rydning

Læs også: Vejen banet for badehotel

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com