Gilleleje: Bæredygtig udvikling ind i bibliotek

7. november 2019

I dette efterår sætter Gilleleje bibliotek fokus på en bæredygtige udvikling, og FNs 17 verdensmål bliver set i et dansk perspektiv, når Steen Hildebrandt er gæst tirsdag 26. november kl. 19-21. Hans foredrag holdes på Mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje.

 

Steen Hildebrandts dedikation på verdensmålene er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget skilte med deres opbakning til de 17 verdensmål.

De 17 verdensmål favner væsentligt bredere, end mange tidligere har troet. De giver mening for alle mennesker og organisationer, når målene bliver taget seriøst og brugt hensigtsmæssigt.

Hildebrandt er nysgerrig på, hvordan vi i Danmark vil forholde os til FNs mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde, og hvad betyder disse for de dagsordener, initiativer og handlinger, som politikere, ledere og medarbejdere fremover vil iværksætte og arbejde under.

Han har desuden skrevet den helt simple håndbog 'Verdensmålene – vor største mulighed og udfordring'. Bogen kan hentes som e-bog på www.gribskovbib.dk

 

Op til foredraget kan besøgende i Kulturhavn Gilleleje orientere sig i 170 bidrag, vi alle sammen kan forandre vores verden med. De 17 mål for bæredygtig udvikling har betydning for os alle, Vi er alle ansvarlige for at være en del af forandringen, påpeger bibliotekar Tove Granild i oplæggget til arrangementet.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com