1/1

Helsinge: Baner vej for fitness i lyntempo

5. januar 2020

Gribskov Kommune har åbnet ‘hurtigbanen’ for at få banet vej for, at et fitness-center kan åbne i lokaler, Fysio Danmark Helsinge hidtil har benyttet på første sal på Frederiksborgvej 18. Udvikling, By og Land-Udvalget har været hasteindkaldt 19. december og og det har anbefale ændring til lokalplanen, så det er muligt at ændre benyttelse af lokalerne. 

 

Udvalget har sendt forslaget ei høring i tre uger hen over juleferien med svarfrist 9. januar.

 

Dorthe Camilla Jensen har flyttet alle aktiviteter til Helsinge-Hallerne, hvor hun lejede sig ind i de nedlagte fitness-lokaler i 2018.

 

Et Loop-fitness vil leje lokalerne på 242 kvadratmeter og åbne, hvis tilladelserne går igennem. Det kan ske administrativt, hvis der ikke kommer særligt afgørende indsigelse.

 

Det er blandt andet fokus på parkerings-behovet, og det er gjort op, at det vil udløse behov for seks P-pladser ekstra efter den beregningsmodel, der benyttes. Der er ved byggeriet etableret 31 P-pladser, heraf tre handicappladser. Det er for at opfylde kravene omkring Fakta, Helsinge Lægecenter og Zalza modebutikken samt fysioklinikken. 

 

Halsnæs Fitness, der allerede driver Loop Fitness i Frederikskværk, der nu vil udvide med center Helsinge. Det drives af Søren Michael Rantov og Janie Lykke Rantov. De åbnede i Frederiksværk for halvandet år siden.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com