1/1

Helsinge: Beatles Buddies og Bogpindsvin

21. oktober 2019

Lørdag 26. oktober slår Helsinge Bibliotek dørene op til to gode gratis arrangementer i bibliotekets åbningstid. For de morgenfriske børnefamilier og voksne uden børn kan komme allerede kl. 10.00 og være med til at lave bogmærker og bogpindsvin sammen med Dorte fra biblioteket. Kl. 11.00-13.00 spilles der op til lørdagsmusik.

 

Dorte har gode ideer og materialer, som kan inspirere. Kreaworkshoppen er åben kl. 10.00-13.00. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Er publikum mere til at lytte til musik og høre en god historie om musikken, så er der lørdagsmusik i bibliotekets foyer, hvor der bliver lejlighed til at møde duoen Beatles Buddies,  to musikalske sjæle, der deler en fælles kærlighed til den store sangskat, som The Beatles har efterladt sig.

Beatles Buddies tager lytterne med på en rejse tilbage til blandt andet albummet ”Rubber Soul”, et album som skiller sig markant ud fra Beatles’ forrige albums. Betales Buddies sætter ord og toner til fortællingen om ”Rubber Soul” og andre af Beatles kendte og skattede sange.

 

Som altid kan gæsterne nyde en kop kaffe, mens de lytter til musikken, og i pausen kan man hilse på de to musikere.