BEHRENSDORFF  TIL  NYTGRIBSKOV 

Nytgribskovs byrådsgruppe er onsdag øget til syv. Et partiskifte, der længe har været i spil betyder, atJesper Behrensdorff forlader den konservative gruppe og melder sig ind i Nytgribskov.

Behrensdorff betoner, at han gik til valg på at sikre et bredt samarbejde. Men det er ikke længere den strategi, der er mulighed for at udfolde i Det Konservative Folkeparti efter en orlovsperiode, mener han. Derfor har han nu valgt at forsætte som medlem i Nytgribskov i Gribskov Byråd.

 LAWAETZ FORLADER  FORMANDSPOSTEN 

Niels Lawawtz, der i en årrække har været bestyrelses-formand i Det Konservative Folkeparti i Gribskov, har valgt at forlade sin post i kølvandet af byrådsmedlem Jesper Behrensdorffs beslutning om at skifte til Nytgribskov.

Lawaetz har forsøgt en rolle med mægling omkring byrådsgruppen og har bakket op om Behrensdorff fortsatte position i byrådsgruppe.

Næstformand Michael Boed overtager ledelsen indtil ny konstituering.

NYTGRIBSKOV BYDER   VARMT VELKOMMEN 

Nytgribskov byder Jesper Behrensdorff  varmt velkommen i den nye gruppe:

'Jesper Behrensdorff har i dag valgt at melde sig ind i Nytgribskov, og er derfor fra d.d en del af Nytgribskovs byrådsgruppe.

I byrådsgruppen byder vi Jesper hjertelig velkommen. Vi har altid haft et godt samarbejde med Jesper, og ser frem til at han skal være med til, gennem fælles løsninger på tværs af byrådet, forsat at udvikle vores kommune', skriver gruppe-formand Pernille Søndergaard.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com