Gribskov: Bent Hansen V-borgmesterkandidat

26. februar 2020

Venstre i Gribskov går ind i byrådsvalget i november 2021 med byrådsmedlem Bent Hansen som spidskandidat - og dermed ny borgmesterkandidat for byrådets største parti. Han vandt onsdag aften i tre afstemningsrunder med 72 stemmer ud af 119 i den afgørende afstemning mod byrådskollega Natasha Enetoft.

Fire kandidater bejlede til posten, og efter første runde gled tidligere byrådsmedlem Michael Bruun ud, og i anden runde vandt Bent Hansen og Natasha Enetoft foran Peter Agerbo.

Bent Hansen blev valgt til byrådet i 2017, og han er næstformand i byrådets Udvikling, By og Land-Udvalg og i temaudvalget for Strategi og Samskabelse og sider desuden i udvalget for Beskæftigelse og Unge.

Viceborgmester Kim Valentin, der tabte borgmesterposten i 2017 til Nytgribskov og Anders Gerner Frost, og siden er valgt som medlem ag Folketinget, var ikke kandidat til posten i denne omgang.

Den øvrige del af Venstre-listen opstilles om et år.

Læs også: Stort generationsskifte i Venstre

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com