1/1
Fjerner besparelse på dagplejen

23. september 2020

Venstre har tilsluttet sig budgetforliget, der onsdag aften er indgået efter forhandlinger i Gribskov Byråd mellem Nytgribskov, Socialdemokratiet, Venstre, Enhedslisten og Det Radikale Venstre. Fra Venstres side har der i særlig grad været lagt ægt på, at det er lykkedes at fjerne besparelsen på dagplejeområdet.

- At have forskellige pasningsmuligheder til forældrene og vores børn er en mærkesag for Venstre. Og en fastholdelse af 3 børns modellen, er med til at give en mere tryg hverdag for børnene, samt et bedre arbejdsmiljø for vores dagplejere, udtaler Natasha Stenbo Enetoft, der er formand for Børn, Idræt og Familie-Udvalget.

 

ARBEJDSGRUPPE FOR 10. KLASSER

Vi skal ikke omgøre en politisk vedtaget model mindre end et år, efter den er vedtaget. Desuden er der i budget-teksten beskrevet, at der nedsættes en arbejdsgruppe på 10 klasse.

Jeg har en mission om at gøre det til et aktivt tilvalg at gå i 10 klasse. Det skal være fedt at lære og det må gerne være sjovt imens, tilføjer Natasha Enetoft.

 

Vi presser unge igennem systemet hurtigere og hurtigere, mange kunne have godt af et år i 10 klasse. Så de bliver afklaret til bedre at kunne træffe et valg om deres fremtid.

 

I Venstre mener vi, at det skal være noget at blive til noget. Det glæder jeg mig til at arbejdsgruppen skal tage hul på. Med stor indragelse af eleverne, tilføjer hun.