Sommertogt: 'Bethel' kommer tilbage til Gilleleje

8. juli 2020

Det sejlende sømandshjem, Bethel, er tilbage ni Gilleleje i denne sommer. For et år siden valgte Sømandsmissionen en alternativ sejlplan for Bethel, der i istedet var afløst af søsterskibet ‘Duen’. Bethel lægger til kaj i Gilleleje mandag b13. juli og er i havnen til og med 18. juli.

Bethel blev købt af Sømandsmissionen i 2007 efter at have sejlet som orlogsfartøj for Søværnet.

Skibet er i sejlads i sommerperioden og fungerer som caféskib, hvor der hver dag kl. 10-20 er ‘åbent skib’.

 

Alle er velkomne ombord. Der er kaffe, rundvisning, et hvil i hyggelige omgivelser eller en snak om, hvad gæsterne måtte have lyst til at fordybe sig i.

 

Besætningen er sømandsmissionærer og frivillige hjælpere, og tilgangen til gæsten ombord er den samme, som vi udviser overfor alle i det maritime miljø.

 

- Et skib kan noget en byg ning på land ikke kan. Det bevæger sig, atmosfæren er anderledes, og giver anledning til hyggeligt samvær. Kom og få en hyggelig oplevelse på havnen. Oplev Bethel, og oplev et sted, hvor der er tid til den gode samtale, den gode historie eller bare den gode kop kaffe, som altid smager godt til søs, opfordrer Sømandsmissionen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com