Gribskov: Bevar roen og find løsninger

6. april 2020

Alt er lagt til side, nu må vi kæmpe sammen. Når der er hul i båden, skal hullet stoppes, ellers synker vi. Jeg fornemmer, at udviklingen kan ændre vores kommune. Jeg frygter for, at nogle butikker og Caféer ikke åbner igen. Men det gælder lige nu om at bevare roen og finde løsninger, fremhæver byrådsmedlem Jesper Behrensdorff, der vil arbejde på, at der lige efter påske kigges ind i, hvad der kan gøres fra kommunens side, så det er muligt som fællesskab at komme videre.

 

Vi kan ikke mødes, så jeg håber alle vil kæmpe og vi kan gå i samme retning og passe nu på hinanden. Vi er alle kommet under pres, efter vi mandag aften har hørt Mette Frederiksen tale til os,. Jeg skal ikke kloge mig på om hvad der er rigtig og forkert, men hvor får vi dog brug for at stå sammen når det er overstået - efter 10. maj eller meget senere. Det tro jeg det er, vurderer Jesper Behrensdorff.


Vi får langt færre turister. Der bliver ingen events, og der kommer til at mangle omsætning og jobs i vores kommune. Som turistkommune er vi så afhængig af oplevelsesøkonomien.


Vi bliver nød til at stå sammen og finde løsninger. Vi får et år hvor vi i erhvervslivet kommer til at mangle kæmpe indtægter med store personlige omkostninger, tilføjer Behrensdorff.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com