Valby: Hyggeligste Bibelcamping er klar igen

8. juli 2019

Fra fredag 26. juli til fredag 2. august er der igen i år Bibelcamping på Nordsjællands Efterskoles sportsplads i Valby, Fra alle egne af landet stævner campister i alle aldre til en uges ophold på en af Indre Missions mange sommeraktiviteter.

 

’Danmarks hyggeligste Bibelcamping’ har i mange år har tiltrukket deltagere fra Jylland på den lange vej til Nordsjælland for at være med til aktiviteter for børn, juniorer, teenagere og voksne. Valby Bibelcamping, der er et folkekirkeligt fællesskab, byder på tiltag fra morgen til aften. 

Aftenmøder med forskellige talere

Den første aften kl. 19.30 taler sognepræst Michael Thomsen, Skævinge, som er født og opvokset i Nordsjælland, han har været en del af Bibelcampingen siden sin ungdom. Lørdag 27. juli kl. 19.30 taler sognepræst Per Ole Rasmussen, Buddinge.

Søndag 28. juli er der familiefest, hvor der kl. 17.00 er gratis mad til alle, husk tilmelding til campingchefen. Kom og vær med. 

Kl. 18.30 fortæller fritidskonsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Carsten Jensen, Herlev, bibelhistorie for alle aldre. Senere er der lovsangstræf under ledelse af Carsten Jensen, Herlev. 

Mandag aften taler pensioneret rejsesekretær Arne Olesen, Fredericia, og tirsdag 30. juli er der festaften hvor det igen er Arne Olesen, Fredericia der taler i det festklædte mødetelt.

 

Onsdag 31. er det missionær Lennart Grønkjær-Davidsen, Slagelse, der kl. 19.30 taler. Torsdag aften taler Ungdomskonsulent Lene Kjær Andersen, København.

 

Administrator Kai Lund, Herlev, afslutter møderækken fredag 2. august. Efter aftenmøderne kan der købes kaffe i kaffeteltet efterfulgt af hyggeligt samvær, hvor der er mulighed for sang forslag.

Aktiviteter for både børn og voksne 

Hver formiddag kl. 10 er der bibeltime og samtale med indledning ved en af talerne ved aftenmøderne. Aben ’Arthur’ kommer hver dag ved 10-tiden rundt og henter børnene til børnemøde hvor der er sang, bibelhistorie, forskellige lege-aktiviteter og en lille forfriskning, ligesom også juniorerne og teenagerne samles kl. 10 til arbejde med Bibelen og andre aktiviteter. 

Hver eftermiddag er der mulighed for at mødes og drikke sin kaffe, derefter er der aktiviteter for alle aldre på pladsen. 

 

Kl. 17 er grillen klar, så man kan benytte den til forberedelse af sin mad, borde og stole ved kaffeteltet kan benyttes, til at nyde sin mad i det store fællesskab.

Alle er velkomne til at deltage i møder og aktiviteter.

Der er mulighed for at bo på pladsen i campingvogn, telt eller leje værelse på Nordsjællands Efterskole, hvor der er ekstra gode badefaciliteter, som alle campister også kan bruge, siger campingchef Harry Dahlgaard, Valby Bibelcamping. 

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com