1/1

Gribskov: Biblioteker lukker helt ned

12. marts 2020

Gribskov Kommunes biblioteker er nu lukket helt ned. Alle planlagte arrangementer er aflyst, og der er heller ikke adgang til bibliotekerne via selvbetjening. Der åbnes igen tidligst 29. marts. Det vil ikke være muligt at aflevere eller udlåne bøger overhovedet, og dørene til bibliotekerne vil være låst.

Indtil vi åbner igen, fritager vi alle lånere for gebyrer. Vi har også slået udsendelsen af notifikationer fra, så derI ikke udsendes beskeder, oplyser bibliotekerne.

 

Frit lejde i en periode
Når vi åbner igen, vil vi operere med en periode med frit lejde på 14 dage, hvor man kan komme og aflevere bøger og andet materiale uden at få bøde. Hvis I ikke afleverer inden for den periode, så vil der efterfølgende komme bøder.

De reserveringer, som står klar til afhentning, vil udløbe i lukkeperioden. De vil dog stadig kunne hentes i fem dage, efter vi åbner igen.

 

Telefontid fastholdes
Vi fastholder vores telefontid under lukningen, så man kan ringe på 72 49 60 06 kl. 10-14 alle hverdage eller skrive til mail på biblioteket@gribskov.dk hvis man har yderligere spørgsmål.

Vi vil løbende opdatere på bibliotekernes hjemmeside www.gribskovbib.dk  og på Facebook, hvis der er yderligere information.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com