Gribskov: Bierbaum tilbage som centerchef

29. marts 2020

Gribskov Kommunes tidligere direktør for social- og sundhed, 50-årige Mette Bierbaum, vender tilbage til kommunen - nu som centerchef. Hun er en af to nye centerchefer for social og sundhed, der  deles op i to områder, som får hver sin nye centerchef. Bierbaum starter onsdag  1. april og 1. maj tiltræder 56-årige Erica Maria Tromp.

 

Først kom nyheden om Gribskov Kommunes ny velfærdsdirektør Per Ullerichs, og nu er de to centerchefer, som skal varetage velfærdsområdets to nye centre, også kommet på plads.

 

Mette Bierbaum bliver centerchef for området sundhed og ældre og kommer fra en stilling som konsulent i Gribskov Kommune, hvor hun blandt har arbejdet med opgaver for Center for Social- og Sundhed. Mette har tidligere været centerchef og direktør i Gribskov Kommune, men fratrådte i 2018 af private årsager.

Hun har tidligere i langt åremål været ansat i Gribskov Kommune. Hun blev direktør for social- og sundhedsområdet 1. august 2013, da hun først blev konstitueret i stillingen og siden fastansat. Inden da var hun ansat som chef på social- og sundhedsområdet siden 2008 og er oprindeligt ansat i det daværende Græsted-Gilleleje Kommune i 2004.

Inden da har Mette Bierbaum været ansat som chef på social- og sundhedsområdet siden 2008 og var oprindelig ansat i det daværende Græsted-Gilleleje Kommune i 2004.

I september 2019 startede hun sammen med Dorte Balslev konsulentfirma, Balslev & Bierbaum , der udvikler strategier, koncepter, og udfører kompetenceudvikling for kommunale og private tilbud, herunder plejecentre, sociale botilbud og opholdssteder.

For et par måneder siden blev Mette Bierbaum tilknyttet som konsulent på social- og sundhedsområdet i Gribskov Kommune, da centerchef Rikke Østergaard forlod sin stilling.

- Efter godt to år væk fra Gribskov Kommune, hvor jeg har passet min familie, glæder jeg mig rigtig meget til at tiltræde stillingen som centerchef for sundheds- og ældreområdet. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den store omstilling og opbygning af det nære sundhedsvæsen, siger Mette Bierbaum.

Stor forandringsproces

Vi har været igennem en stor forandringsproces, hvor vi blandt andet har oprettet en kommunal hjemmepleje og der ligger fortsat en stor opgave i at få tingene til at hænge sammen inden for de stramme økonomiske rammer og få de nye centre helt på plads. Man kan sige, at alle grundstenene for et stærkt social- og sundhedsområde er lagt, og nu skal der et stærkt hold med solide erfaringer til at føre os til næste niveau – en stabil drift til fordel for borgerne i Gribskov Kommune. De to nye centerchefer matcher vores ambitionsniveau og kommer med relevant erfaring og stærke kompetencer, så jeg er meget tilfreds med det hold, som nu er på plads, siger kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen, der har store forventninger til det nye hold på social- og sundhedsområdet:

 

Ny centerchef på området social, børn og voksne bliver Erica Maria Tromp. Erica kommer fra en stilling som centerchef i Borgercenter Handicap i Københavns Kommune.

 

Vi skal hele tiden optimere kvaliteten i de borgerrettede ydelser, og samtidig være økonomisk driftssikre. Det lykkes bedst, når det gøres i et inddragende samspil, hvor både medarbejdere og borgere, ledere og politikere bidrager med hver deres perspektiver. Jeg glæder mig til at være drivkraften bag den udvikling, siger Erica Maria Tromp.

Læs også: Direktør med stor ledelses-erfaring

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com