Bije_03.jpg
Helsinge: Bijé og 20 arbejdspladser reddet

11. februar 2020

Efter en måneds tumult med konkurs og hårdt arbejde med redningsplan er Bijé Fritid og Camping i Helsinge nu endelig ved vejs ende – og med det bedst mulige resultat: At virksomheden er reddet og op mod 20 arbejdspladserne sikret. Det oplyser familien Behrensdorff tirsdag morgen. Virksomheden har hidtil været drevet personligt af Jesper Behrensdorff, men den videreføres nu som Bijé Fritid & Camping ApS.

 

Takket være Sparekassen Sjælland-Fyn som ny, konstruktiv samarbejdspartner og med loyal opbakning fra vores leverandører gennem 34 år er det lykkedes at skabe et nyt fundament for fremtiden, fortæller familien, der står bag ejerskabet.

 

Siden vi 20. december meget pludseligt modtog en opsigelse og senere konkursbegæring fra vores tidligere bankforbindelse, har alle i huset knoklet for at finde en løsning. Vi har siden, vi modtog konkursdekretet fra skifteretten, forhandlet med kurator, der også har været i dialog med andre interesserede købere, men vi endte med at være højestbydende.

 

Bijé Fritid & Camping ApS er det nye selskab, som driver virksomheden videre og det er fortsat familien Behrensdorff, der er ejer af virksomheden. 

Det nye selskab ejes af Birgit Behrensdorff sammen Birgit og Jesper Behrensdorffs søn, Jesper Funch Behrensdorff Molander 

 

Vi vil nu tage kontakt til alle vores kunder, som har stået i en uvis situation siden konkursdekretet blev afsagt. Vi arbejder benhårdt for, at ingen kommer i klemme.

 

Vi siger tusind tak til alle, der har støttet os i denne svære tid. I har været fantastiske, og jeres reaktioner og hilsner i mails, kommentarer og med blomster har haft en kæmpestor betydning for os alle i huset.  Vi glæder os om muligt endnu mere til at byde jer velkommen og betjene jer på bedste vis i Nordsjællands hyggeligste campingcenter mange år ud i fremtiden, siger familien Behrensdorff.

Bije_01.jpg