Gilleleje: 'Bolværket' åbner for frokostjazz og pizza

9. februar 2020

Restaurant Bolværket i Kulturhavn Gilleleje inviterer til frokostjazz med Paul Harrison Band og Angela Strandberg lørdag 22. februar kl. 12.00-14.30. Endnu en gang kan der dermed nydes jazz på internationalt plan i Bolværket sammen med restaurantens pizzabuffet.

 

Denne gang er det lykkedes at få Paul Harrison Band til at komme til Gilleleje. Paul Harrison kom til Danmark i 1998 og har lige siden indtaget den danske og internationale jazzscene med sin energiske rytmiske jazz. 

Hans band består af danske og internationale musikere og for nylig har han føjet endnu et spændende internationalt navn til sit mangfoldige band. Svenskefødte Angela Strandberg er et helt nyt bekendtskab for det danske publikum. Hun er bare 24 år, yderst scenevant, spiller trompet, washboard, og synger som sit navn. Mød Angela sammen med Harrisons skarpe mandskab, som også tæller den engelske trombonespiller og sanger, Kevin Grenfell. 

Paul Harrison Band byder som altid på velkendt dynamisk drive og stort musikalsk overskud. Deres repertoire af traditionelle klassikere mikses med atypiske numre for genren, og det hele skydes af i en stor variation inden for de rytmiske stilarter som Traditionel, Revival, Dixieland, Swing, Ragtime, New Orleans, Blues, såvel som pop og klassiske temaer

Bandet kommer i følgende besætning: Paul Harrison. klarinet, sopransax og Altsax, Angela Strandberg, trompet, washboard og vokal, Kevin Grenfell. trombone og vokal, Bo Møller Petersen, guitar, banjo og vokal, Søren Stausbøl, piano og vokal, Peter Williams. kontrabas og Mikkel Find, trommer.

Der er entré på 200 kroner, inklusiv buffet.  Billetter købes på www.kulturhavngilleleje.dk

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com