1/2

Helsinge: Børnefestivalen jagter Home-prisen

9. august 2018

Børnefestivalen, som 'Helsinge - Danmarks Bedste Børneby' står bag, er nomineret til Home Prisen. Prisen hylder den lokale stolthed ved at give tre kontante skulderklap til projekter, der skaber lokal stolthed, eller på anden vis inspirerer og engagerer deres nærmiljø.

 

Om projekternes sigte er lokalt, regionalt eller nationalt spiller ingen rolle, påpeger Home. Børnefestivalen opfordrer nu til at give projektet 'likes' i afstemningen.

Både 1. præmien og 2. præmien på henholdsvis. 30.000 kroner og 20.000 kroner vælges af en jury. Publikumsprisen, som er det projekt med flest stemmer, vinder 10.000 kroner. Det er i den afstemning børnefestivalen venner kan hjælpe til med at stemme. 

Kunne det ikke være fantastisk, hvis vi kunne vinde årets Home-pris. 'Like' Helsinges helt eget børnefestival-projekt så vi kan deltage i opløbet om at vinde 10.000 kroner til næste års Børnefestival.. 
Det ville jo være intet mindre end fantastisk, fremhæver børnefestivalen.

Vi er en lille frivillig forening, om hvert år arrangerer Børnefestival - som samler alle byens børn lige fra vuggestuerne, børnehaverne til skolerne i byen. Det er en gratis og nonprofit arrangement som giver børnene i alle aldre en hyggelig fredag midt i hverdagens trummerum samt lørdag med forældre og bedste forældre, fortælles i indstillingen til prisen - og det tilføjes:

 

Vi ønsker at vinde, så vi kan have midler til at blive ved med at holde denne festival og gøre det endnu bedre og sjovere for vores mindste borgere. Vi ønsker med arrangementet at vise at det er fedt at bo i Helsinge og vedholde børnefamilierne samt tiltrække flere til byen.

1/10