Gribskov: Brænder for kultur, fritid og erhverv

16. december 2019

Jeg brænder for kultur, fritids og erhvervsområdet og har som bibliotekschef gennem en årrække været med til at udvikle området. Jeg elsker at arbejde sammen med alle de frivillige ildsjæle, der er på området. Sammen med de frivillige og de dygtige og engagerede medarbejdere der er i centeret, kan vi udvikle kommunen og skabe endnu flere aktiviteter og arrangementer som gør Gribskov til en attraktiv kommune at bo i og besøge, siger Vibeke Steen, der nu endelig er udnævnt som chef for Erhverv, Fritid og Kultur efter at have været konstitueret chef siden august 2019.

Vibeke Steen er et kendt ansigt i Gribskov Kommune og hun er ‘brændt igennem’ som chef for området over de seneste måneder, hvor det er lykkedes at give fremdrift på blandt andet arbejdet med museums-udvidelse i Gilleleje.

Vibeke Steen tiltræder som centerchef i Erhverv, Fritid og Kultur 1. januar 2020. Vibeke har været konstitueret centerchef siden august 2019 og er nu af et enigt ansættelsesudvalg udvalgt som centerchef for området.

 

Vibeke har som konstitueret centerchef vist, at hun har de kompetencer der skal til som centerchef. Hun fra sine mange år i Gribskov Kommune stor erfaring fra kultur og fritidsområdet og skaber med sit engagement og sine kompetencer på området de resultater der skal til, siger kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen fortæller om valget af Vibeke Steen.

Vibeke Steen har været bibliotekschef i Gribskov Kommune siden 2012. Vibeke er blandt andet en af drivkræfterne bag Kulturhavnen og har en stor del af æren for den succes Kulturhavnen er blevet til.

Vibeke Steen bor i Græsted og er et kendt ansigt i kommunen i kraft at sine mange år som engageret medarbejder og borger.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com