1/1

Byråd: Bredside efter exit fra udvalg

11. marts 2020

Gribskov Byråd godkendte tirsdag aften, at Nytgribskovs Pernille Kromann Sams kan rykke ud af udvalget for Børn, Idræt og Familie, og dagens derpå viser et facebook-opslag, at der langt langt mere end 'arbejdsmæssige forhold' bag sige ønsket. Hun løfter sløret for, at 'udvalgsmøderne har været prægede af mundhuggeri, mangel på gensidig respekt for hinandens forskellige holdninger, og almindelig pli i dialogen'.

Det er ingen hemmelighed at jeg gik i politik ikke for magtens skyld, men for sammen med andre at skabe rammerne for en endnu bedre kommune, skriver Kromann Sams, der på grund af sygdom ikke deltog mi byrådets møde - og derfor ønsker at forklare sig om baggrunden.


Børn og familieudvalget kom jeg ind i da Sisse Krøll Willemoes trådte ud. Men udvalgsmøderne har været prægede af mundhuggeri, mangel på gensidig respekt for hinandens forskellige holdninger, og almindelig pli i dialogen.


Uacceptabel adfærd, jeg gentagne gange har påtalt uden at de det omhandler, har valgt at ændre sin adfærd.


Til gengæld fylder personlige ambitioner, fremfor at samarbejde og finde de bedste og mest ansvarlige løsninger for alle vores borgere. Vi har mange komplekse problemer, også i dette udvalg og det er en opgave der kræver at alle samarbejder også selvom man ikke ønsker at være en del af en konstituering.

Jeg vælger derfor at trække mig fra det negative miljø og koncentrere mig om opgaverne i ældre, social og sundhed.

 

På plus siden får jeg mere tid til min virksomhed Annisse Wellness, der er i positiv vækst og derfor kræver mere af min tid en den jeg idag har tilgængelig.

Læs også: Nytgribskov møblerer om

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com