Priser_09.jpg

Gribskov: Vælger bueskytte som 'Årets fund'

4. marts 2020

Bueskytten Mads Knudsen fra Nordkystens Bueskyttelaug har onsdag aften modtaget 'Årets fund'-prisen ved idrætsfesten i Gribskov Kultursal, hvor 200 deltagere blev hyldet for priser og medaljer, vundet både i Danmark og på højt internationalt niveau. Mads Knudsen rykker allerede i sin første sæson i år ind på det danske seniorlandshold, så der både mange medaljer og høj kvalitet, der har ført til årets pris fra Gribskov Kommune.

I 2019 var Mads Knudsen med til at vinde sølv ved World Cup for hold i Berlin og guld ved World Cup for hold i Tyrkiet. To World Cup-medaljer inden for så kort tid, er ikke set tidligere i klubbens historie.

Danmark har ikke opnået medaljer hverken i 2017 og i 2018 for hold i bue-typen Compound, så det er i sig selv en særlig præstation.
 

Vores prismodtager vil fra i år være en del af Bueskydning Danmarks seniorlandshold. Han er udtaget til landsholdet på baggrund af hans flotte resultater i 2019. Desuden udtages han på grund af hans meget store udviklings- potentiale.

Han arbejder hårdt og dedikeret og har både de tekniske, fysiske, mentale og taktiske egenskaber, der skal til for at være en del af den internationale elite. Ved siden af bueskytte-karrieren passer han et fuldtidsjob.

Læs også: Pris til sejler med stort klubhjerte

1/1