1/1

Gilleleje: Byder kunsterne til sommerudstilling

22. februar 2020

Gilleleje Gamle Posthus vil gerne byde publikum på nye kunstnere, og tilbyder derfor kunstnere til at udstille i juli og august. Det kan være malerier, akvareller, skulpturer, glaskunst, installations-kunst, foto og meget andet.

Der bliver lejlighed til at udstille i to perioder, nemlig fra 27. juni til 10. juli og fra 28. juli til 23. august 2020.

 

Kunstnere, der tager imod invitationen, bliver en del af en gruppe, og de skal sammen stå for at holde udstillingen åbent. Det koster 1.275 kroner at for den første periode og 2.000 kroner for den anden periode. Beløbet bliver delt mellem de seks-otte udstillere, som der er plads til i hver periode.

Alle, der er interesseret skal skrive lidt om sig selv, samt vedhæfte fem-seks fotos af deres kunst, samt adresse, ønsket periode og telefonnummer og send det til kunstiposthuset@gmail.com

 

Sidste frist for ansøgning er 23. marts, og de udvalgte kunstnere får besked senest 24. april, oplyser bestyrelsen i Gilleleje Gamle Posthus.. 

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com