1/1

Helsinge: Byggepladsen i gang igen om få dage

27. februar 2020

I starten af marts vender håndværkerne tilbage på byggepladsen på Møllebakken i Helsinge, hvor der opføres 113 almene boliger til Boligselskabet Nordsjælland. Det er blandt andet tilbageværende murerarbejde, der skal udføres for at få alle boligblokkene 'lukket' helt. Efter endelig 'byggestade-opgørelse' træffes indenfor kort tid aftale med ny entreprenør, så hele byggeriet kan færdiggøres.

Det er helt nødvendigt, at der bliver udført restarbejder, så byggeriet ikke tager skade i ventetiden på den endelig afklaring om færdiggørelsen. Derfor har vi truffet aftale med murerfirma om det, oplyser administrerende direktør Michael Demsitz, Boligkontoret Danmark, der er bygherre.

Når disse restarbejder er afsluttet, er der alene tømrer- og snedkerarbejde samt etablering af sydearealer tilbage. Her er der en garantisum, som den konkursramte entreprenør, B. Nygaard Sørensen har stillet.

Der er en garanti på 20 millioner kroner til det. Vi har indhentet tilbud på det og skal træffe aftale ud fra det, fortæller Michael Demsitz.

Læs også: Helsinge-byggeri ikke med i opkøb

Læs også: I mål i år med 113 boliger