1/1

Gribskov: Ny centerchef skal skabe vækst

1. maj 2019

Gribskov Kommune henter ny centerchef fra Holbæk Kommune. Fra 1. juni tiltræder Søren Korsholm i chefstillingen på det tekniske område, hvor han skal arbejde med at skabe de bedste forudsætninger for vækst og udvikling.

 

Søren Korsholm kommer fra en stilling som leder af Borger og Erhverv, Holbæk Kommune, hvor han har arbejdet med ledelse og udvikling af det samlede tekniske myndighedsområde samt erhvervsudvikling.

 

I Gribskov Kommune får han ansvaret for ejendomme og planområdet, som danner et væsentligt afsæt for kommunens vækstdagsorden, som hører til under det tekniske område.

 

”Jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle Gribskov Kommune, som en dynamisk og attraktiv kommune og arbejdsplads til gavn for borgere og virksomheder.”

- Jeg er begejstret over at kunne melde ud, at vi har ansat Søren Korsholm. Med Søren får vi den gode kombination af faglighed og visioner, som vil bidrage positivt til vores rejse mod et endnu stærkere Gribskov, hvor rammerne for vores erhvervsliv og bosætning er ambitiøse. Jeg er sikker på, at Søren er den rette til at være med til at indfri vores ambitioner, siger kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen om valget.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com