Gribskov: Centerchef for dagtilbud og skoler

18. juni 2020

Claus Herbert er Gribskov Kommunes nye centerchef for Center for Dagtilbud og Skoler. Han kommer med masser af erfaring med børne- og ungeområdet og har blandt andet været leder af Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune. Han begynder 1. august.

 

Claus Herbert kommer fra en stilling som forretningschef i Type2dialog, hvor han blandt andet har arbejdet med udvikling og analyser på børne- og ungeområdet. Han har senest også været chefkonsulent i KLs konsulentvirksomhed KLK og leder af Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune i over fire år.

STOR ERFARING

- Claus har netop de kvaliteter, vi har ledt efter. Han er analytisk stærk og kan se sammenhængen mellem den faglige praksis og styring af ressourcer med fokus på de synlige effekter hos borgerne. Og så har han masser af erfaring fra børne- og ungeområdet, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde af, siger velfærdsdirektør Per Ullerichs.

Hovedpersonen selv ser frem til at komme til Gribskov Kommune efter sommerferien:

De gange jeg har været i Gribskov, er jeg kun blevet mødt at glade, engagerende og fagligt stærke medarbejdere og ledere og glæder mig derfor også til at lære områderne bedre at kende.

 

Der er ingen tvivl om, at Gribskov Kommune står over for et behov for et økonomisk fokus på blandt andet børne- ungeområdet og har på samme tid et ønske om at øge og udvikle fagligheden. Sammen skal vi finde vejen gennem styring, udvikling og udmøntning af politiske ambitioner. En rejse jeg glæder mig utroligt meget til, at vi fortsætter på sammen, siger Claus Herbert.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com