Gribskov: Chef klar til dagtilbud og skoler

28. november 2019

Center for Dagtilbud og Skoler har fået ny centerchef. I det første stillingsopslag kom der ikke kvalificerede ansøgere, så stillingen blev genopslået, og nu er Jakob Boye-Møller, der kommer fra en stilling som distriktsskoleleder på Frederiksborg Byskole i Hillerød. Han tiltræder 1. januar.

- Jakob har både erfaring som skoleleder, fra ungdomsuddannelses-verdenen og fra politisk styrede organisationer. Og så kan han både tænke dagtilbud og skolefaglighed kombineret med et sikkert blik for økonomisk styring, så vi er rigtig glade for at have ham om bord, fortæller velfærdsdirektør Mikkel Damgaards.

Jakob Boye-Møller glæder sig til at begynde som centerchef for Dagtilbud og Skoler. Han fortæller her, hvorfor han valgte at søge jobbet:

 

De seneste fire år har jeg været dybt involveret i de beslægtede områder inden for børn og unge. Jeg er optaget af de mange synergier og ressourcer mellem de forskellige områder, som vi kan skabe i Gribskov Kommune. Jo bedre vi er til at binde områderne sammen, jo bedre resultater for borgerne siger Jakob Boye-Møller.

Jakob Boye-Møller har tidligere været projektleder i udviklingsafdelingen hos CPH WEST og afdelingsleder på Erhvervsskolen Nordsjælland. Og så har han blandt andet taget en diplomuddannelse i ledelse og en master i offentlig ledelse, som han afsluttede i foråret 2019.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com