Håndbold: NH-sejr lægger pres på Kolding

29. februar 2020

Nordsjælland Håndbold har med en forrygende flot hjemmesejr i Helsinge-Hallerne på 29-24 over Ribe-Esbjerg for alvor fået tændt håb om at klare frisag mod den direkte nedrykning fra håndboldligaen. Ganske vist er der fortsat to points op til IKIF Kolding, men jyderne er koimmet under massivt pres, da resultaterne i lørdagens kampe flaskede sig med nederlag til KLIF mod skjern Håndbold.

Helsinge-Hallerne kom for alvor i kog, da hjemmeholdet lagde flot fra land, og gennem det meste af anden halvleg lignede det sejr med næsten konstant firemåls-føring. Minderne fra tidligere sammenbrud kom dog kortvarigt frem, da Ribe-Esbjerg fik reduceret til 24-26.

Afstanden til Kolding er helt afgørende reduceres til ikke over to points og det skal som minimum holde, før de to hold skal mødes i næstsidste spillerunde i Kolding. Nordsjælland tabte den ulyksalige åbningskamp i Arena Hillerød mod KIF Kolding med et enkelt mål.  Det er indbyrdes pointshøst - og eventuelt målscore - der er afgørende, hvis holdene slutter lige i tabellen.

Kampen i Kolding er flyttet til mandag 16. marts, idet der dermed er åbnet for, at det kan blive en TV-kamp.

Nordsjælland Håndbold skal i næste runde onsdag 4. marts en tur til Skjern, der efter en sløj sæson kæmper om at komme ind i top-fire.

Lemvig-Thyborøn er med sejren seks points foran Nordsjælland Håndbold, mens der er fire points op til KIF Kolding, som med en sejr efter Nordsjællands kamp på hjemmebane mod uberegnelige Skjern Håndbold som minimum kan holde forspringet til NH.

Holdene er har fire spillerunder tilbage.

Læs også: Håndbold ud på kilometerjagt

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com