24. juni 2019

'Det Hvide Hus' i Gilleleje åbner lågen til musikhaven fredag 28. juni kl. 21.00 til Cross, Schack og Ostermann, der med deres meget forskellige genrebaggrunde, samles til en helt bestemt stemning, der er interessant og stemningsfuld, særlig på grund af den anderledes konstellation: Sang, guitar, bas og vaskebræt.

Billy Cross kom til Danmark i 1974, efter at have spillet med navne som Bob Dylan, Shanana, Topaz og Meat Loaf. I Danmark har han spillet med C.V. Jørgensen, Bjórn Afzelius, Delta Cross Band og ikke mindst Everybody's Talking

Flemming Ostermann spillede i slutningen af 60'erne sammen med Annisette i bandet Dandy Swingers, og da Savage Rose efterfølgende blev dannet, kom Flemming med som guitarist. Derudover har han også samarbejdet med Anne Linnet, Cox Orange, Sylvester & Svalerne, Anne Dorte Michelsen og Kaya, og desuden underviser han på Det Rytmiske Konservatorie i København.

Mik Schack er kendt fra Danmarks Radio's P3, hvor hans meninger om musik og folk, er lige så direkte som hans satiriske tegninger. Han har spillet på vaskebræt igennem flere år, blandt andet sammen med Jan Monrad, Mik & Tømrer Claus, samt Søren Rislund. Mik Schack mødte sine to band kammerater på HUSET i Magstræde, da han arbejdede der som booker.

Sammen forener de tre herrer deres kærlighed for Rock'n'Roll, R&B og de gamle klassikere, og det er en unik oplevelse at se og høre Cross Schack Ostermann trioen folde sig ud.

Der er entré på 150 kroner.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com