1/1

Helsinge: Dansere i verdensklasse i teater

13. oktober 2019

Gribskov Teater er gået nye veje med sæsonens fjerde forestilling. Med 'Super Human' præsenteres en time med seks danere i verdensklasse. Det er forestillingen 'Super Human', der vises i Gribskov Kultursal torsdag 31. oktober kl. 19.30.

Det er humoristisk, tankevækkende danseforestilling, som stiller  skarpt på nye definitioner af mennesket og spørgsmålet om, hvorvidt vi i fremtiden skal genopfinde os selv i nye optimerede udgaver, fremhæver Gribskov Teater.

"Super Human" er en højenergisk danseforestilling, der blandt andet trækker på de urbane dansestile. Forestillingen udforsker nye definitioner af mennesket og spørgsmålet om, hvorvidt vi i fremtiden skal genopfinde os selv i nye optimerede udgaver.

Overnaturlig adfærd er hovedfokus for forestillingen, der henter inspiration fra science fiction-film og science fiction litteratur, superhelte og superheltinder og virkelighedens videnskabelige forsøg med splejsning af hård teknologi og blød biologi.

 

Det koreografiske udtryk i 'Next Zone' og koreografen Lene Boels forestillinger ligger i spændingsfeltet mellem breakdans, popping, ny dans, akrobatik og nycirkus. Koreografierne tager udgangspunkt i mentale tilstande og billeder men er ekstremt fysisk ekvilibristiske.