Nick_Hækkerup_edited.jpg

13. august 2019

'Den politiske familie' er titlen på den fortælling, justitsminister Nick Hækkerup kommer til Mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje med lørdag 24. august kl. 15.00. Han fortælle om, hvordan det er at være en del af en politisk familie - på godt og ondt.

 

Med humor og anekdoter kommer Nick ind på sin barndom og ungdom, hvad der ansporede ham til at gå ind i politik, og hvordan det er at blive bedømt ud fra sit efternavn.


Det bliver dermed en lejlighed til at opleve mennesket Nick Hækkerup og ikke justitsministeren.

Hækkerup-familien har været aktiv på den politiske scene i årtier. Nick Hækkerups far, Klaus Hækkerup, er tidligere borgmester og folketingsmedlem, og bedstefaren Per Hækkerup var i sine knap 30 år som folketingsmedlem, blandt andet udenrigsminister.


Familien tæller flere andre medlemmer, som har været politikere. Nick Hækkerup selv har været i dansk politik i 25 år. Hans karriere startede som byrådsmedlem i 1994 i Hillerød, hvor han senere satte sig i borgmesterstolen.


Siden 2007 har han siddet i Folketinget, han har siden da bestredet flere ministerposter. Ved valget i juni i år blev han valgt som Gribskov-Hillerød-kredsens kandidat.


Der er entré på 50 kroner til foredraget. Billetter kan købes HER