1/1

Helsinge: 'Den Suspekte' slutter i Kulturhuset

7. november 2019

Lørdag 9. november er det sidste chance for at opleve 'udstillingen Den Suspekte' i Kulturhuset, Skolegade 43  i Helsinge. Der er adgang kl. 13-15. Som kronen på værket har de to foreninger bag arrangementet, K51 fra Tisvilde og Kunstværkstederne, der har base i Ram Huset i Ramløse, inviteret rapgruppen 'Funkynyme Rytmeholikere' til at stå for underholdningen.

Mens 'Funkynyme Rytmeholikere' er en del af Tisvildes unge rapmiljø, så tilhører de udstillende kunstnere et noget mere voksent segment. Formålet med netop denne konstellation er, siger arrangørerne, at bygge bro og skabe synergi generationerne imellem.

 

Arrangørerne håber, at også mange unge vil kigge forbi for at lytte til musikken og måske selv få lyst til at udtrykke sig kreativt, og at det lidt ældre publikum oplever, at de unge rappere også har noget på hjerte.

Værkerne tilhører efter nedtagningen de to foreninger, som gerne udlåner/donerer dem samlet eller enkeltvis til interesserede virksomheder eller foreninger i kommunen for eksempel biblioteker, skoler, plejehjem, kontorer, butikker med mere.