Teater: Det store fede gennembrud i Helsinge

12. januar 2020

Satiregruppen 'Magt' indtager Gribskov Kultursal tirsdag 28. januar 2020 kl. 19.30 med forestillingen 'Det store fede gennembrud', som gruppen er på turné landet rundt for anden gang. Gribskov Teater er arrangør.

Der bliver budt på skarp politisk satire fra den gennemmusikalske gruppe 'Magt'. De seks unge mænd dissekerer Danmarks politiske problemstillinger for øjnene af publikum.

 

De formår at trække den lige til grænsen, uden at publikum sidder tilbage med følelsen af at være forarget. Der er meget at grine af – og noget for eftertanken,  når man har grinet færdig.

Det store fede gennembrud er en skøn blanding af revy, musical og skarp politisk satire. Man behøver dog ikke nødvendigvis have en dybdegående forståelse for dansk politik for at fange humoren i gruppens mange kreative og varierede indslag.

Tværtimod har gruppen med stor præcision udvalgt en god blanding af emner, der, ud over at sætte Christiansborg, DSB, 1813 og andre klassiske mål under humoristisk beskydning, også sætter den generelle danske mentalitet under lup, lyder det i anmeldelser af forestillingen.

 

Desuden er forestillingen spækket med skæve indfald og finurlige detaljer, som alt i alt sørger for et velbalanceret og overraskende show med humor, musik og sang i meget høj kvalitet. Indholdet rammer bredt, og derved egner forestillingen sig både til det unge alment politisk interesserede publikum, men også salens ældre publikum fik rørt lattermusklerne.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com