DANSK CAFÉ FLYTTER TIL MANDAG 

Dansk Caféen i Gilleleje Bibliotek har holdt flyttedag, så den nu er åben i ulige uger kl. 16-18. Det er dermed næste gang mandag 9. marts.

 

I Dansk Cafeen mødes nye og 'originale' danskere og læser tekster sammen og samtaler på dansk.

Målet er at blive bedre til det danske sprog, samt at forbedre udtalen.

Vi er en god gruppe både nye og 'originale' danskere og flere deltagere er velkomne, opfordrer bibliotekar Alexander Söderlind.

 HARMONIKABANDEN SPILLER OP 

'Harmonikabanden' spiller op mandag 24. februar kl. 13.30-1r5.30 på Gribskov Seniorcenter i Helsinge, når der bydes på nyt syng-sammen-arrangement.

Banden har blandet et program med nye og gamle sange. 

Vanen tro bliver der også budt på kaffe og lækker kage i pausen, hvor der også er rigelig plads til at snakke og hygge sig for deltagerne.

Prisen for det hele er blot 15 kroner.

 SKÆNKER OP TIL BOLD I BOLVÆRK

Kulturhavn Gilleleje skænker igen i denne sæson op til 'Bold i Bolværket', hvor der både bydes på den gode Gilleleje Bryg og ikke mindst på Champions League-fodbold.

Tirsdag 25. februar kl. 20.45 blændes der op på storskærmen for kampen mellem Napoli og Barcelona.

 

Onsdag 26. februar kl. 20.45 står der Real Madrid mod Manchester City på programmet.

GENERALFORSAMLING I SØBORG SGI

Søborg SGI holder generalforsamling tirsdag 25. februar kl. 19.30 i egne lokaler i forsamlingshuset.

For et år siden vedtog vi en ny struktur, hvor vi i stedet for formand, næstformand, kasser og sekretær, nedsætter en ledelse bestående af fire personer, der vælges på generalforsamlingen og selv konstituere sig og fordeler opgaverne imellem sig.

Ledelsen tegner foreningen ud af til. Ledelsen har i årets løb fundet sine ben og glæder sig til endnu et år med et godt arbejde sammen med den samlede bestyrelse.. 

 MÆRKEDAG PÅ SKOVSMINDE 

Tirsdag 25. februar kl. 13.30 fejrer Skovsminde Plejecenter, Altiden, at 'Cykling ude alder' har været på hjulene i ét år.

Skovsminde Plejecenter har været aktive på projekt 'Cykling uden alder' i Gribskov Kommune, og i denne anledning inviteres alle til et fælles arrangement i Skovsminde Caféen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com