STRIKKECAFÉ HAR PLADS TIL FLERE 

Strikkecaféen på Gilleleje Bibliotek efterlyser flere deltagere - voksne der har lyst til at strikke eller nørkle med mindre håndarbejder i selskab med andre, er velkomne.

Caféen er åben onsdage kl. 14-17 og her er der både strik og hygge. Strikke-caféen er selvkørende, og der er oprettet en facebook-profil til at kommunikere med hinanden.
Kom når du kan, vi glæder os til at se dig, opfordrer strikkecaféen.

'Strikkecafé Gilleleje Bibliotek' er på Facebook - klik HER

 SUSHI OG SAKE I BIBLIOTEKET 

Torsdag 12. marts kl. 17-19 bliver der lejlighed til at få et unikt indblik i det smukke Japan i Mix-Hjørnet i Gilleleje Bibliotek. 

Det sker med et landet med Danmarks mest anerkendte Sushikok og sake-sommelier, Zoë Escher.

Der bliver lejlighed til at høre om den japanske kultur, tankegang, traditioner, gastronomi, design, rejsetips og meget mere.

 

Der er entré på 30 kroner og billetter købes på www.gribskovbib.dk

 KONCERT MED MUSIK AF CHOPIN 

Lørdag 14. marts kl. 16.00 åbner Gilleleje kirke for koncert med pianist Alexander Ventegodt, der vil spille et program med musik af Chopin, og der vil blive fortalt om baggrunden for stykkerne. 

 

Chopins kompositioner er meget variede i udtrykket, og i modsætning til for eksempel Mozart og Beethoven, skrev han næsten udelukkende musik for klaveret.

Først er der mindre stykker på programmet og derefter Chopins måske største klaverværk: Sonate no 3.

Der er gratis adgang.

NY IT-CAFÉ ÅBNET I KULTURHAVN   

En ny IT-Café er åbnet i Kulturhavn Gilleleje, hvor alle kan få hjælp til at komme videre med deres IT-udstyr. Hver anden mandag kl. 13-15 er tre frivillige klar til at hjælpe alle, der er løbet ind i problemer med deres IT-udstyr - eller gerne vil have nye færdigheder. Det er næste gang mandag 16. marts.

 

Det gælder blot om at medbringe iPad, tablet, smartphone eller bærbare PC.

IT-holdet, Ole,, Niels-Holger og Tommy, der ses her, samt Frank, der havde en fridag, da fotografen kiggende forbi, er klar til at hjælpe.

 

Læs mere HER

 SPIRITUEL OPFINDER OG KUNSTNER 

Gilleleje Bibliotek har åbnet for en ny, spændende udstilling ved Børnetrappen.

Her er der lejlighed til at se værker af Silas Wind, født 1976, der beskrives som spirituel opfinder og kunstner. Han er fra Helsingør og udstiller  udstiller sine malerier og e-prints.

 

Hans værker kan ses i bibliotekets åbningstider kl. 07-22 til og med 20. marts.,

 DANSK CAFÉ FLYTTER TIL MANDAG 

Dansk Caféen i Gilleleje Bibliotek har holdt flyttedag, så den nu er åben i ulige uger kl. 16-18. Det er dermed næste gang mandag 23. marts.

 

I Dansk Cafeen mødes nye og 'originale' danskere og læser tekster sammen og samtaler på dansk.

Målet er at blive bedre til det danske sprog, samt at forbedre udtalen.

Vi er en god gruppe både nye og 'originale' danskere og flere deltagere er velkomne, opfordrer bibliotekar Alexander Söderlind.

 ONSDAGSCAFÉ I SOGNEGÅRDEN 

Sognegården i Gilleleje åbner igen onsdag 18. marts kl. 14.00-1600 til Sognegårdscafé.

 

Her er alle velkomne til at kigge ind til lidt hygge og snak, sang efter højskole-sangbogen og nyd din kaffe og kage sammen med andre.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com