Helsinge: Dialog i 'Det skæve telt'

2. septembewr 2020

I de kommende uger vil byrådsmedlem for Nytgribskov, Tonny Napela Jensen være 'on tour' og inviterer til dialog i 'Det skæve telt'. Det er en ny måde at mødes på, og det er et gammelt valgløfte til sig selv, han nu vil realisere. Han kan træffes første gang lørdag 5. september kl. 10-13 på P-pladsen ved Netto i Ramløse.

Alle borgere er velkomne til at møde op og være med til at gøre Gribskov til et endnu bedre sted at bo, opfordrer Tonny Nalepa Jensen, der som mærkesag har, at han også vil høre borgerne om alle de små ting, der kan gøres bedre.

Der er hverken valgflæsk eller brochurer på bordet. Derimod er der både øl, vand og kaffe, når borgerne møder Tonny Napela Jensen de kommende lørdage.

Måske er der et sted, der skal have en cykelsti - eller en affaldsspand. Måske er det mobildækningen, der er dårlig, og ellers bydes der på en kold forfriskning og snak om vind og vejr.

 

- Intet er for stort eller småt til den uforpligtende snak i 'Det skæve telt', hvor det, der optager os i Gribskov, kan blive vendt, betoner han.

Tonny Napela Jensens turné fortsætter lørdag 12. september kl. 10-13 på Græsted Torv. Lørdagen efter er han på P-pladsen ved Rema 1000 i Esbønderup kl. 10-13. Lørdag 26. septembeer kl. 10-13 slår han teltet op på P-pladsen ved Superbrugsen i Blistrup.

Lørdag 3. oktober kl. 10-13 flyttes teltpælene til P-pladsen ved Rågeleje-købmand. Det hele rundes af lørdag 10. oktober kl. 10-13 på P-pladeen ved Netto i Dronningmølle.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com