Græsted: Dialog med borgerne i 'Det skæve telt'

13. september 2020

Byrådsmedlem for Nytgribskov, Tonny Napela Jensen har taget hul på en turné, hvor han inviterer til dialog i 'Det skæve telt'. Det gav lørdag anledning til at vende mange små og store spørgsmål med Græsted-borgere på Torvet.

- Der kom spændende tanker frem om marked for økologi og bæredygtighed, eventuelt på Eventpladsen, og i tillæg til det også en idé om førerløse busser mellem Torvet og Eventpladsen, fortæller Tonny Napela Jensen om dagens indtryk.

Bustransport til byen på søndage, mulighed for samvær og fællesskab i uformelle rammer, samt forhold i Folkeparken og om den også byder på noget for alle var andre temaer.

 

INGEN VALGFLÆSK OG BROCHURER

Der er hverken valgflæsk eller brochurer på bordet. Derimod er der forfriskninger, kaffe og brød når borgerne får mulighed for at rejse emner, der optager dem og - Intet er for stort eller småt til den uforpligtende snak i 'Det skæve telt', fremhæver teltholderen.

Tonny Napela Jensens turné fortsætter lørdag 19. september kl. 10-13 på P-pladsen ved Rema i Esbønderup, og derefter lørdag 26. september kl. 10-13, når han vil slå teltet op på P-pladsen ved Superbrugsen i Blistrup. Lørdag 3. oktober kl. 10-13 flyttes teltpælene til P-pladsen ved Rågeleje-købmand. Det hele rundes af lørdag 10. oktober kl. 10-13 på P-pladsen ved Netto i Dronningmølle.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com