1/1

Søborg: Elever strømmer til Gilbjergskolen

21. oktober 2019

Gilbjergskolen i Gilleleje står om et par år som en opdateret og helt moderne skole med et stærkt tilbud og indhold. Det er i sig selv med til at gøre den attraktiv og uroen på Søborg Privatskole har for alvor sat gang i elevtilgangen. Foreløbig er 20 elever kommet til fra Søborg siden 1. maj.

Den ekstraordinære tilgang startede allerede før sommerferien, idet seks elever kom til inden  1. august - og siden er yderligere 14 elever kommet til. Det viser opgørelse fra Gribskov Kommune pr. 8. oktober. Hen over efterårsferien kan der have været yderligere bevægelse.

Der er kommet fire elever fra Søborg til Gribskolen, og desuden er én elev blevet indmeldt på Bjørnehøjskolen.  Der er ingen indmeldelser fra Søborg Privatskole på Nordstjerneskolen, Ramløse Skole og Sankt Helene Skole.

Søborg Privatskole og Skovbørnehave har mistet i hvert fald 50-60 elever, og en del af dem har søgt til Alme Skole, hvor alle årgange dermed er fyldt helt op. Også Gribskolen har modtaget elever fra Søborg.

Læs også: Privatskole mister tre-fire millioner

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com