Helsinge: Emily Gantriis hjem med EM-bronze

8. december 2019

Emily Gantriis vender igen hjem fra de europæiske kortbane-mesterskab med andel i endnu en EM-bronzemedalje, da hun var med til at kvalificere den danske fire gange 50 meter fri-holdkap til finalen, Her overtog Pernille Blume hendes plads, da bronze-medaljen blev svømmet i hus - men der er også medalje til OL-kandidaten fra Helsinge Svømmeklub.

Emily Gantriis var også med til at svømme den danske holdkap i fire gange 50 medley til finalen i femtebedste tid. Her led hun samme skæbne sig blev udskiftet med Pernille Blume til finale-optræden, hvor de danske kvinder endte som nummer fire.

 

Individuelt svømmede Emily Gantriis helt op til sit hidtil bedste i 50 meter fri, hvor hun kvalificerede sig til semifinalen som 16. bedst - og i kampen om finalepladserne rykkede hun et par pladser frem til en samlet 14. plads med tiden 24.75 sekunder, blot tre hundreddedele fra hendes personlige rekord, sat for nylig.

 

Emily Gantriis, der træner i det nationale træningscenter, støttes af Helsinge Svømmeklub, i bestræbelserne på at kvalificere sig til OL i Tokyo. Det sker med elite-opbakning fra Gribskov Kommune - sig det kan ske via holdkap-deltagelsen, hvor det ikke lykkedes at kvalificere holdet i første omgang via VM-placering. Nu skal der findes vej med OL-kvalifikation i de første måneder i 2020. 

Det sker via de bedste tider opnået inden 22. maj 2020. 

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com