Helsinge: Energi og idé-rigdom bag Sommerliv

6. august 2020

Helsinge har fået skabt 'Sommerliv' på rekordtid. Sent i juni var 12 aktører og en halv snes butikker samlet, og med god energi og idérigdom på tværs af detailhandel, foreninger og andre er det lykkedes at få skabt en positiv spiral for byen.

 

Gadekærforeningen, Foreningen Helsinge4You, Helsinge Powerbank, 'Helsinge - Danmarks bedste børneby', Frivilligcenter Helsinge, Helsinge Kirke, Det Grønne Hus, Helsinge Bokseklub, Gribskov Event, U-Huset, repræsentanter fra Center for Erhverv, Fritid og Kultur samt deltagere fra ti butikker var på plads for at sætte de mange aktiviteter i scene.

 

Helsinge Bibliotek har bidraget økonomisk i forlængelse af bibliotekets kulturelle virke. Gribskov Kommunes ekstraordinære ferieaktiviteter har også haft indslag i byen.

 

Store dele af det er udfoldet hen over sommeren, og flere aktiviteter er planlagt, så 'Sommerliv i Helsinge' først klinger af i løbet af august.

Fra øst til vest og Gadekær-Parken

Der er budt på aktiviteter fra øst til vest i Gågaden og i Gadekær-Parken - og her er det Lobber Koch og Ulrik Lindgren ved Café Sef.

 

Gribskov Byråds Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi-Udvalg gør status over indsatsen i et møde tirsdag 11. august - og kigger også på, hvordan der kan skubbes gang i den planlagte Task Force om udvikling af bymidten.

 

Her var der planlagt møde i slutningen af juni med repræsentanter fra byen, men det samlede ikke tilstrækkelig tilslutning - med det korte varsel, der var indkaldt med, så det blev udsat til første del af august,.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com