Christian Liebergreen.jpg

Gilleleje: Eventyrer går i land i Kulturhavn

12. januar 2020

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen af sted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt. Mandag 20. januar kl. 19.00 går han i land i Kulturhavn Gilleleje med foredraget '11 meter frihed'.

 

Ved at sejle Jorden rundt alene på 260 dage kom Christian Liebergreen i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden, der har gennemført det.

Christian Liebergreen fortæller hvordan det føles og tackles, når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn. Ikke mindst om at bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er éns ude på havene.

Han fortæller om troen på sig selv og hvordan singlehand-sejlads kan lade sig gøre uden at være sponsoreret.

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, har rejst tværs over Canada alene som 17 årig, cyklet New Zealand rundt, tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen og sejlet jorden rundt alene non-stop.  

Foredraget er arrangeret af Gilleleje Bibliotek, og det foregår på Mezzaninen. Der er entré på 30 kroner, og billetter bestilles HER